Allt om oss

Om Golvakuten

Golvakuten Maskinbutik är en marknadsplats för städ-, sop- och skurmaskiner mm.

Här hittar du prisvärda maskiner som gör ditt arbete enklare och effektivare. Besök oss ofta och gör riktiga fynd! Det kommer ständigt in nya produkter till butiken och vi är noga med att erbjuda maskiner av hög kvalitet.

Samtliga maskiner är nyservade.

Vi hjälper dig att hitta rätt maskin. Om du är intresserad av en maskin som inte finns i butiken är du välkommen att mejla en intresseanmälan. Vi hör av oss så fort din maskin är på gång. I företaget finns lång erfarenhet inom golvvård, golvrenoveringar och försäljning av städmaskiner. Vi har kunskaperna som gör att du får de bästa produkterna och god service.

När du handlar av Golvakuten handlar du av branschexperter!

Nöjda kunder, noggrannhet och hög kvalitet är viktiga mål för Golvakuten. Genom att följa denna princip kan vi känna stolthet över vårt arbete och företag. Golvakutens kunder ska alltid vara nöjda med service och produkter. Det är viktigt för oss att erbjuda en bra arbetsmiljö. Vi vill att våra medarbetare ska trivas och är övertygade att detta leder till nöjda kunder.

Begagnade maskiner är både prisvärt för dig och bra för miljön.

Vi är intresserade av att köpa eller byta in begagnade maskiner. Golvakuten startades och drivs av Jan Karlsson. Kontor och lager finns i Värnamo.

 

Har ni några frågor?

Vi älskar att ge råd och tips!

 

 

Upptäck våra kategorier och populära produkter